The Vintage Detective

Goed nieuws voor alle vintage lovers! Sinds kort is The vintage Detective verkrijgbaar in de app-store! Met deze app kun je heel makkelijk de allerleukste vintage winkeltjes in de grote steden van Nederland vinden inclusief map, foto´s en een korte omschrijving. Uiteraard staat Tut & Hola ook in deze app maar wat helemaal bijzonder is,[…] Lees verder »

Fashionshow Tut & Hola

Zoals al eerder vermeld stonden wij op 26 januari met een prachtige stand in de Posthoorkerk! Het was een ontzettend gezellige dag met veel verschillende modemerken, eten, drinken, een DJ en modeshows! Wij hebben uiteraard ook een show in elkaar gezet met als uitgangspunt de jaren ´40 tot ´70.          

Tut & Hola – Amsterdam Fashion Week

Op 23 januari 2013 begint weer The Amsterdam Fashion Week! Tut & Hola is benaderd om hier op alternatieve wijze ook aan mee te doen met nog een aantal andere winkeliers, wij hebben met z´n allen een dowtown event georganisseerd in de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat 124-126. Dit event vindt plaats op zaterdag 26 januari[…] Lees verder »

Tut & Hola genomineerd voor leukste winkel van Nederland!

Vandaag ontvingen wij een mail met ontzettend leuk nieuws! Tut & Hola is genomineerd voor de titel; leukste winkel van Amsterdam! Wij zijn alleen al door deze nominatie zeer vereerd maar het zou natuurlijk wel geweldig zijn als wij deze titel ook echt zouden winnen! Dus stem ook op ons en steun KiKa!

Tut & Hola is jarig..

..en dat vieren wij het liefst met jullie samen! Daarom zijn wij zondag 16 December geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur én geven we iedereen 10% korting op vertoon van deze voucher.. Dus kom gezellig langs en profiteer van deze actie..! Tot zondag!

Werkzaamheden in de straat

Helaas gaat onze straat op de schop. Dit gaat ongeveer 3 maanden duren maar hopelijk krijgen we daar wel een hele mooie straat voor terug! Uiteraard zijn wij wel gewoon bereikbaar en open.

Facebook actie

Onze eerste like & win actie op Facebook! Wij mogen in samenwerking met Spa Zuiver maar liefst 8 entreekaarten weggeven.

Modeshow

Tut & Hola verzorgt in samenwerking met showteam Back in Time een geweldige modeshow op het ´Rock around Enkhuizen´ festival!! Komt dat zien!

Openingsfeest

Tijd voor ons officiele openingsfeestje! Hapjes, drankjes, muziek en vooral veel vintage!

Open

Tut & Hola opent haar deuren!! Na een grote verbouwing zijn wij eindelijk open!